Vellutata di carote viola
TM6 TM5

Vellutata di carote viola

4.4 (26 ocen)

Składniki

  • 70 g di cipolla in quarti
  • 1 pezzettino di radice fresca di zenzero
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di carote viola, pelate e a pezzi (2 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 1 dado per brodo di carne
    lub 1 cucchiaino di sale
  • 60 g di stracchino

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
715 kJ / 171 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
12.8 g
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy