
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata di porri e bottarga di muggine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
200 g di porri a pezzi
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
450 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
-
500 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
1 cucchiaino di bottarga secca grattugiata
-
1 pizzico di pepe bianco macinato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
191 kcal /
799 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
20.5 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy