Crema di cavolfiori colorati e mandorle
TM5 TM31 TM6

Crema di cavolfiori colorati e mandorle

4.4 (25 ocen)

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di acqua
  • 500 g di cimette di cavolfiore colorate
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 pizzico di sale
  • mandorle a lamelle q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
594 kJ / 142 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy