Vellutata di indivia belga e speck

Vellutata di indivia belga e speck

3.6 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di indivia belga a pezzi
    400 g
  • di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
    200 g
  • di acqua
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di speck a fettine
    100 g
  • di panna (35% di grassi)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 253 kcal / 1058 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 11.9 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...