Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di indivia belga a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di speck a fettine
- 150 g di panna (35% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di cavolfiore
50 分钟
Crema di finocchi
35min
Vellutata di zucchine con feta
50 分钟
Vellutata di finocchi e zafferano
50 分钟
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 分钟
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 分钟
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 分钟
Vellutata di asparagi
45min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 分钟
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata di mais
20min