
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata di indivia belga e speck
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di indivia belga a pezzi400 g
-
di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)200 g
-
di acqua400 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di speck a fettine100 g
-
di panna (35% di grassi)150 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
253 kcal /
1058 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
11.9 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy