Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi (2 cm)
- 100 g di anacardi
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale fino
- 2 - 3 cucchiaini di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucchine e zenzero
50 分钟
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Crema di piselli
45min
Crema di carote e zenzero
20min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Purè di patate e barbabietola
50 分钟
Gazpacho finocchio e mela
15 分钟
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1小时 10 分钟
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 分钟
Crema di barbabietole con crostini al formaggio e cipolle caramellate
50 分钟