
Urządzenia i Akcesoria
Bezmięsne klopsiki z jarmużu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
200 g białego chleba pokrojonego na kawałki
-
40 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
2 ząbki czosnku
-
250 g jarmużu pokrojonego na kawałki, bez twardych części
-
50 g oliwy z oliwek
-
2 łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
-
70 g sera feta pokrojonego na kawałki
-
6 łodyżek mięty, świeżej tylko liście, posiekanych
-
1 jajko
-
½ łyżeczki soli
-
olej do smażenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
372.2 kcal /
1558.5 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
35.8 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ORIENTALNA JESIEŃ
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kotlety z kaszy gryczanej z sosem pomidorowym
1 Std. 35 Min
Ragout z marynowanym tofu
1 Std. 40 Min
Kotlety z batatów ze słonecznikiem i siemieniem lnianym
25 Min
Kolorowa zapiekanka z soczewicą
1 Std. 30 Min
Wegeburgery z kaszy jaglanej i buraka
1 Std. 15 Min
Pasztet warzywny z soczewicą
2 Std. 30 Min
Pulpeciki z ciecierzycy z letnią sałatką pomidorową
1 Std.
Kotlety z kaszy gryczanej i czarnej fasoli
1 Std. 10 Min
Kotleciki z marchewki
1 Std. 20 Min
Falafele z bobu i cieciorki
50 Min
Kotlety brokułowe z salsą rzodkiewkową (wegańskie)
1 Std. 10 Min
Kotleciki pietruszkowe
25 Min