
Urządzenia i Akcesoria
Wegański parmezan
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
140 g
Składniki
-
migdałów, blanszowanych100 g
-
płatków drożdżowych25 g
-
bułki tartej15 g
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprzu białego, mielonego1 - 2 szczypty
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
531.2 kcal /
2222.7 kJ
Białko
25.6 g
Tłuszcz
38.6 g
Węglowodany
26.8 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
1372.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POTRAWY WEGAŃSKIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Napój sojowy
12 godz. 30 min
Wegańskie „masło”
2 godz.
Wegańskie masło z aquafabą
2 godz. 25 min
Wegańskie "mięso"
1 godz. 15 min
Koncentrat bulionu wegańskiego
20 min
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
24 godz. 15 min
Veganisu z espresso i migdałami
6 godz.
Wegański ser
6 godz. 40 min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 godz. 10 min
Weganella-wegańska mozarella
6 godz. 20 min
Śmietanka z orzechów nerkowca
6 godz.
Wegański majonez
15 min