Urządzenia i Akcesoria
Wegański parmezan
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
140 g
Składniki
-
100 g migdałów, blanszowanych
-
25 g płatków drożdżowych
-
15 g bułki tartej
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
1 - 2 szczypty pieprzu białego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1372.7 mg
Białko
25.6 g
Kalorie
2222.7 kJ /
531.2 kcal
Tłuszcz
38.6 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POTRAWY WEGAŃSKIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wegańskie masło z aquafabą
2 godz. 25 min
Koncentrat bulionu wegańskiego
20 min
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
24 godz. 15 min
Veganisu z espresso i migdałami
6 godz.
Wegański ser
6 godz. 40 min
Pasta bezjajeczna
5 min
Śmietanka z orzechów nerkowca
6 godz.
Burgery z komosy ryżowej i czarnej fasoli
1 godz.
Wegański szarpaniec
7 godz. 10 min
Wegański majonez
15 min
Wegańskie naleśniki
50 min
Kotlety z komosy ryżowej
1 godz. 25 min