
Urządzenia i Akcesoria
Orzechowe gryczotto z tymiankiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
300 g kaszy gryczanej, niepalonej
-
650 g wody
-
20 g oliwy z oliwek
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
80 g orzechów włoskich, łuskanych
-
20 g orzechów laskowych
-
5 g tymianku, świeżego
-
40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
2 ząbki czosnku
-
40 g cebuli
-
30 g masła
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
567.7 kcal /
2376.8 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
57.9 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZIMA
10 Przepisów
Polska
Polska