![Pane rustico ai semi Pane rustico ai semi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/269821.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farro
- 100 g di grano saraceno
- 500 g di acqua + q.b.
- 50 g di aceto di mele
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 80 g di semi di sesamo
- 80 g di semi di lino
- 80 g di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treccia di grano saraceno alle noci
5 godz. 10 min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane ai semi misti
5h 20min
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min