Pane rustico ai semi

Pane rustico ai semi

3.4 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • di farro
    400 g
  • di grano saraceno
    100 g
  • di acqua + q.b.
    500 g
  • di aceto di mele
    50 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
  • di semi di sesamo
    80 g
  • di semi di lino
    80 g
  • di semi di girasole
    80 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 391 kcal / 1636 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 47.8 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...