Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di chicchi di farro "spelta"
- 250 g di polpa di zucca a dadini (1x1 cm)
- 5 uova
- 250 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di cannella in polvere
- 120 g di olio di oliva
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
- 100 g di gherigli di noci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1437 kJ / 344 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta zucchine e cacao
25 godz.
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 Min
Torta integrale di mele
45min
Dolcetti alle bacche di goji (per 2 persone)
40 min
Muffin integrali alle prugne
30 Min
Biscotti ai semi
30 Min
Ciambella con farina di polenta
50min
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1h
Torta zucca, cocco e arancia
1 Std. 30 Min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1h
Biscotti d'avena
45min
Torta di mele, cannella e mandorle
1 Std. 30 Min