Torta di zucca con farina di farro

Torta di zucca con farina di farro

4.6 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
12 porzioni

Składniki

  • di chicchi di farro "spelta"
    300 g
  • di polpa di zucca a dadini (1x1 cm)
    250 g
  • uova
    5
  • di zucchero di canna
    250 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaio
  • di olio di oliva
    120 g
  • di lievito in polvere per dolci
    2 cucchiaini
  • di gherigli di noci
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 344 kcal / 1437 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 36.9 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...