![Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/270766.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di nocciole sgusciate
- 180 g di farina tipo 00
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati e a pezzi
- 40 g di Gorgonzola a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 188 kJ / 45 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1h 30min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1h 30min
Biscotti salati di farro e zucca al profumo di timo
1 Std. 10 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15 dk
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1sa
Shortbread salati
1sa
Cantucci al rosmarino
1h 30min
Ruote limone e pepe
1sa
Frollini al pesto
1h 30min
Palline al prosciutto
1h 30min