Pane con farina di piselli (senza glutine)

Pane con farina di piselli (senza glutine)

2.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
12 fette

Składniki

  • di piselli secchi, spezzati consentiti da prontuario
    150 g
  • di acqua
    330 g
  • di lievito di birra fresco
    ½ cubetto
  • di farina di grano saraceno consentita da prontuario
    150 g
  • di farina di riso consentita da prontuario
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 149 kcal / 623 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 31.1 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...