Pane con farina di piselli (senza glutine)

Pane con farina di piselli (senza glutine)

2.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
12 fette

Składniki

  • 150 g di piselli secchi, spezzati consentiti da prontuario
  • 330 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina di grano saraceno consentita da prontuario
  • 200 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 149 kcal / 623 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 31.1 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...