
Urządzenia i Akcesoria
Pane con farina di piselli (senza glutine)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
12 fette
Składniki
-
di piselli secchi, spezzati consentiti da prontuario150 g
-
di acqua330 g
-
di lievito di birra fresco½ cubetto
-
di farina di grano saraceno consentita da prontuario150 g
-
di farina di riso consentita da prontuario200 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva10 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
149 kcal /
623 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
31.1 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy