
Urządzenia i Akcesoria
Pane ai semi misti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
15 fette
Składniki
-
di fiocchi di avena150 g
-
semi di girasole140 g
-
semi di lino90 g
-
di nocciole90 g
-
di semi di chia2 cucchiaini
-
di psillio4 cucchiaini
-
di sale1 cucchiaino
-
di acqua300 g
-
di sciroppo di acero1 - 1 ½ cucchiaio
-
di olio di cocco3 cucchiaini
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
179 kcal /
751 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una carica di energia
10 Przepisów
Włochy
Włochy