
Urządzenia i Akcesoria
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
30 pezzi
Składniki
-
di riso100 g
-
di grano saraceno30 g
-
di farina di mais tipo fioretto consentita da prontuario70 g
-
di burro a pezzi110 g
-
di zucchero80 g
-
tuorli2
-
di lievito in polvere per dolci consentito da prontuario1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
67 kcal /
280 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
5 Przepisów
Włochy
Włochy