Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)

Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)

4.1 34 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
30 pezzi

Składniki

  • di riso
    100 g
  • di grano saraceno
    30 g
  • di farina di mais tipo fioretto consentita da prontuario
    70 g
  • di burro a pezzi
    110 g
  • di zucchero
    80 g
  • tuorli
    2
  • di lievito in polvere per dolci consentito da prontuario
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 67 kcal / 280 kJ
Białko 0.8 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...