Wersje kompatybilne
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b. per imburrare
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di uova (circa 3 uova)
- 100 g di panna
- 10 g di miele
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 192 kJ / 46 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Flan al salmone affumicato
45 dk
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1sa 30 dk
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 godz. 30 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1sa 15 dk
Bignè con tre mousse
2 Std.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 godz. 5 min