![Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida) Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/180886_614-0-1914-1914.jpg)
Wersje kompatybilne
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b. per imburrare
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di uova (circa 3 uova)
- 100 g di panna
- 10 g di miele
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 192 kJ / 46 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Crema di patate con polpo
1 Std.
Bignè con tre mousse
2 Std.
Flan di funghi porcini
1 Std.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min
Bicchierini capresi
30 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min