
Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser500 g
-
Rote Bete geschält, in Würfeln (5 mm)500 g
-
Knoblauchzehe1
-
Saure Sahne200 g
-
Sonnenblumenöl15 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
Dill, getrocknet2 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Mehl230 g
-
Milch250 g
-
Eier3
-
Backpulver1 TL
-
Petersilie, getrocknet2 EL
-
Öl zum Braten
-
Zwiebel geachtelt1
-
Katenschinkenwürfel125 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
630 kcal /
2635 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy