Urządzenia i Akcesoria
Pizza mit Ratatouille
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Hefe (10 g), zerbröselt¼ Würfel
-
Wasser300 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Öl1 EL
-
Salz1 TL
Belag und Fertigstellung
-
Walnusshälften50 g
-
Schalotten halbiert80 g
-
rote Chilischote, frisch1
-
Fenchelsaat2 TL
-
Olivenöl100 g
-
gelbe Paprika (ca. 280 g), in Würfeln (1 cm)1
-
Zucchini (230 g), in Würfeln (1 cm)1
-
Aubergine (260 g), in Würfeln (1 cm)1
-
Tomatenmark2 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Zucker1 TL
-
Mini-Römersalat in Streifen100 g
-
Ziegenkäserolle in Scheiben150 g
-
Walnussöl zum Beträufeln
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
3906 kJ /
933 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
107 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizzette "Tricolore"
1sa 30 dk
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1sa 45 dk
Gemüsetarte mit Feigentopping
1sa 30 dk
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1sa 50 dk
Frühlingstarte
1sa 40 dk
Gemüse-Lasagne
2sa
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1sa 45 dk
Orientalisches Ofengemüse
1sa 40 dk
Pilzza
1sa 20 dk
Tarte provençale
1sa 40 dk
Ratatouille-Lasagne
1sa 30 dk
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2sa