Graupen-Erbsen-Risotto

Graupen-Erbsen-Risotto

4.5 60 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Petersilie abgezupft
    20 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    3 EL
  • Butter
    20 g
  • Graupen
    200 g
  • Weißwein
    50 g
  • Geflügelfond heiß
    450 g
  • Salz
    1 TL
  • Erbsen, TK
    200 g
  • Schweinefilet in 8 Medaillons (à ca. 60 g)
    480 g
  • Pfeffer
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 535 kcal / 2241 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...