Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 934 kJ / 223 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1h 15min
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1h 35min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40min
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Focaccia di Mandorla
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta
45 Min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2h
Hähnchenspieße mit Reis und Kaiserschoten
1 Std.
Hähnchenbrust Genovese
35 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h