Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat

Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat

4.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    600 g
  • Babyspinat
    800 g
  • Salz
    1 TL
  • Rotwein, trocken
    400 g
  • Rosinen hell
    50 g
  • Poulardenbrustfilets der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten
    4
  • Chorizo (60 g)
    12 Scheiben
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Olivenöl
    30 g
  • Schalotten halbiert
    40 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Butter
    10 g
  • Zucker
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 608 kcal / 2544 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...