
Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Kartoffeln mehligkochend, geschält, in Scheiben (1 cm)1000 g
-
Salz1 ½ TL
-
Safran (0,1 g)1 Dose
-
Sahne200 g
-
Milch220 g
-
Olivenöl2 EL
-
Knoblauchzehen in dünnen Scheiben3
-
Butter30 g
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
480 kcal /
2011 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cheat-Day
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy