Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de blancs de poireau en tronçons
- 100 g d'eau
- 300 g de lait de coco
- 500 g de patates douces, pelées et en dés d'1 cm
- 1 jarret de porc cuit, coupé en quartiers
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de beurre
-
4
pincées de gingembre en poudre
lub 4 pincées de quatre-épices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2909 kJ / 698 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 47 g
Alternatywne przepisy
Sauté de porc au curry
1 godz.
Palette à la diable
1 godz.
Joues de porc au cidre
1h 45min
Travers de porc à la moutarde
1 godz. 20 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Filet mignon au cidre
35min
Porc au sucre
45 min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Parmentier de boudin à la patate douce
50min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 godz.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.