Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de blancs de poireau en tronçons
- 100 g d'eau
- 300 g de lait de coco
- 500 g de patates douces, pelées et en dés d'1 cm
- 1 jarret de porc cuit, coupé en quartiers
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de beurre
-
4
pincées de gingembre en poudre
lub 4 pincées de quatre-épices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2909 kJ / 698 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 47 g
Alternatywne przepisy
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Joues de porc à la bière
1h 10 min
Côtes de porc fermier et aubergines
1 Std. 15 Min
Lapin marengo
1h
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40min
Lapin à la moutarde
1h
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Pot-au-feu
1 Std. 35 Min
Sauté de porc au curry
1h
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Sauté de porc au cidre
1h