Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan

Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan

4.3 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 100 g de lardons fumés
  • 80 g d'oignon coupé en quatre
  • 100 g de noix de pécan
  • 1 c. à café d'herbes de Provence
  • 500 g de cidre brut
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 250 g de riz au jasmin
  • 4 cuisses de poulet, sans peau, avec l'os
  • 20 g de fécule de maïs
  • 30 g de crème liquide 30-40% m.g.

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 736.5 kcal / 3084.5 kJ
Białko 44.5 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 58.2 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...