Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 jus de citron vert
- 700 g de sauté de porc
- 10 g de gingembre frais, râpé
- 220 g de pommes pelées et coupées en cubes
- 20 g d'huile de noix de coco
- 150 g de lait de coco
- 50 g de bouillon de volaille
- ½ c. à café d'épices à colombo
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2588 kJ / 619 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Sauté de porc au curry
1 Std.
Colombo de porc aux légumes
45min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Poulet au lait de coco et épices
50min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Colombo de porc
1 Std. 15 Min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Rougail saucisse
50min
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min