Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de sauté de porc
- 3 jus de citron vert
- 10 g de gingembre frais râpé
- 220 g de pommes pelées et coupées en cubes
- 20 g d'huile de noix de coco
- 150 g de lait de coco
- 50 g de bouillon de volaille
- ½ c. à café d'épices à colombo
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2588 kJ / 619 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Rougail saucisse
50min
Poulet au lait de coco et épices
50min
Colombo de porc
1 Std. 15 Min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min
Sauté de porc au curry
1h
Sauté de porc aigre-doux
1h
Mijoté de porc au paprika
40min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Colombo de porc aux légumes
45min
Axoa d'agneau
55min
Sauté de porc au cidre
1h