Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2865 kJ / 686 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 48 g
Alternatywne przepisy
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Estouffat toulousain
2u.
Saucisses de Toulouse aux oignons
1u. 20min
Mijoté de porc au paprika
40min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Poulet à l'ail
50min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1u.
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1u. 20min
Sauté de porc au cidre
1u.