Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2865 kJ / 686 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 48 g
Alternatywne przepisy
Sauté de veau au chorizo
1h
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1h 10 min
Palette à la diable
1h
Travers de porc à la moutarde
1h 20 min
Sauté de porc au cidre
1h
Stifado de bœuf
1h 30min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20 min
Estouffat toulousain
2h
Mijoté de porc au paprika
40 min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min