Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g de ratatouille maison
- 150 g de chorizo, coupé en morceaux
- 150 g de fromage de chèvre, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1126 kJ / 271 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 23.9 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15 min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Lasagne façon chili
1 Std. 10 Min
Quiche aux poivrons et chorizo
1 Std. 10 Min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min
Crumble tomate-chèvre
35min
Tarte basquaise
55 min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 min