Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g de ratatouille maison
- 150 g de chorizo, coupé en morceaux
- 150 g de fromage de chèvre, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1126 kJ / 271 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 23.9 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 min
Cassoulet express au chorizo
55min
Gratin de poivron à la bolognaise
1u. 45min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45 min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1u.
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Crumble de tomates
50min
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1h 50min
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1u.