Urządzenia i Akcesoria
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Blue cheese dressing
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
pickled cucumbers cut into halves2
-
garlic clove1
-
blue cheese plus extra to serve60 - 80 g
-
lemon juice20 g
-
sour cream90 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
Grilled cabbage and bacon
-
white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)½
-
olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
rindless bacon rashers100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
7348.5 mg
Białko
57.8 g
Kalorie
10824.2 kJ /
2577.2 kcal
Tłuszcz
237.1 g
Błonnik
25.1 g
Tłuszcz nasycony
67 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Tuna avocado bowl
45 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min