![Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8cbee328-5374-4df1-98f7-a9b1392ade66/Derivates/4c8e9f61-7a11-4136-ac7b-d05770bd398a.jpg)
Wersje kompatybilne
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Blue cheese dressing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 pickled cucumbers, cut into halves
- 1 garlic clove
- 60 - 80 g blue cheese, plus extra to serve
- 20 g lemon juice
- 90 g sour cream
- 150 g mayonnaise (see Tips)
Grilled cabbage and bacon
- ½ white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g rindless bacon rashers
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 10824.2 kJ / 2577.2 kcal
- Białko
- 57.8 g
- Węglowodany
- 48.5 g
- Tłuszcz
- 237.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 67 g
- Błonnik
- 25.1 g
- Sód
- 7348.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Lemon caper butter
10 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Fresh fennel salad
10 Min