Urządzenia i Akcesoria
Eat your veggie gardens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
water500 g
-
broccolini cut into 12 mini trees1 bunch
-
garlic clove (small)1
-
hulled tahini1 tbsp
-
carrot cut into pieces100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into 12 pieces2
-
red capsicum cut into 12 strips½
-
snow peas cut into halves diagonally6
-
cherry tomatoes12
-
Lebanese cucumber cut into 12 sticks1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
155.2 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
254.8 kJ /
60.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raw chocolate snaps
1 godz. 5 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Parfait with passionfruit cream
3 godz. 10 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Raw strawberry cheesecake
7 godz. 45 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Frozen fruit sorbet
10 min