Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
TM6 TM5 TM31

Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot

4.4 (13 ocen)

Składniki

  • 200 g raw almonds
  • 30 g psyllium husks
  • 2 tsp gluten free baking powder
  • 1 tsp sea salt
  • 3 egg whites
  • 30 g apple cider vinegar
  • 250 g hot water

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
922.4 kJ / 220.5 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
12.7 g
Tłuszcz
16.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
7.9 g
Sód
458.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy