Urządzenia i Akcesoria
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 pieces
Składniki
-
raw almonds200 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
egg whites3
-
apple cider vinegar30 g
-
hot water250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
458.8 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
922.4 kJ /
220.5 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Macadamia protein balls with coconut butter
40 min
Sautéed turkey strips
15 min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Chewy pistachio biscuits
45 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min