Urządzenia i Akcesoria
Santa Maria Dry Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
salt25 g
-
coffee beans10 g
-
granulated garlic10 g
-
dried oregano3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
whole cloves2
-
dark brown sugar25 g
-
onion powder2 tsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ teaspoon
-
ground cinnamon¼ teaspoon
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
9713.1 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
879.9 kJ /
210.3 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
50.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
All-Purpose Meat Rub
5 min
Tzatziki
15 min
Churros crumb (Skinnymixers)
30 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Big Mac-style sauce
4 godz.