Urządzenia i Akcesoria
Kimchi queso dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)100 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Dip
-
plant-based milk of choice250 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
smoked paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
kimchi (see Tips)120 g
-
garlic clove1
-
ground cumin½ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce (see Tips)1 tsp
-
onion powder¼ tsp
-
jalapeño chilli cut into thin slices, for garnish1
-
red capsicum finely diced, for garnish
-
tortilla chips or vegetable crudités, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.6 g
Kalorie
617.4 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Vegan gravy
40 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Chakalaka
35 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min