Urządzenia i Akcesoria
Kimchi queso dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)100 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Dip
-
plant-based milk of choice250 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
smoked paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
kimchi (see Tips)120 g
-
garlic clove1
-
ground cumin½ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce (see Tips)1 tsp
-
onion powder¼ tsp
-
jalapeño chilli cut into thin slices, for garnish1
-
red capsicum finely diced, for garnish
-
tortilla chips or vegetable crudités, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.6 g
Kalorie
617.4 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 Std. 20 Min
Black tahini
20 Min
Falafel crackers
40 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Chakalaka
35 Min
Vegan Pesto
10 Min