Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and avocado eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 88 godz.
3 portions
Składniki
-
water600 g
-
eggs6
-
beetroot cut into pieces100 g
-
apple cider vinegar110 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)2 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
avocado flesh only1
-
sour cream1 tbsp
-
fresh coriander leaves only10 - 12 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
fresh chervil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
755.9 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
1222.1 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bullet Coffee
5 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Royal icing (sugar glaze)
5 min
No potato salad
20 min
Fresh fennel salad
10 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1 godz. 20 min
Sushi salad
1 godz.
Mulled wine
15 min
Gin and cucumber cooler
10 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min