Zuppa di quinoa

Zuppa di quinoa

3.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • di chicchi di quinoa ammollati e scolati
    140 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    25 g
  • di porro a rondelle (1 cm)
    100 g
  • di carote a dadini (1 cm)
    100 g
  • di cavolo cappuccio a striscioline (1 cm)
    100 g
  • pomodorini a metà
    6
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1 ½
  • di acqua bollente
    750 g
  • di fagioli rossi in scatola sgocciolati
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 182 kcal / 761 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 22.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...