Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 porri, senza la parte verde
- 600 g di filetti di coda di rospo, puliti
- 100 g di bacon a fette
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Białko
- 39.2 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1sa
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 dk
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1sa
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 dk
Branzino al sale aromatico
55min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min