Urządzenia i Akcesoria
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 min
4 pieces
Składniki
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
955.9 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 godz.
Cheeseburger sliders
2 godz. 40 min
Macadamia Chocolate Cookies
Brak ocen
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Creamy potato mash
30 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Hash Browns
20 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
No fail mash potato
20 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min