Urządzenia i Akcesoria
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 min
4 pieces
Składniki
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
955.9 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Creole jambalaya
1 godz.
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.