
Urządzenia i Akcesoria
Ciastka ryżowe z pistacjami i białą czekoladą
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
18 sztuk
Składniki
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki50 g
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych40 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego50 g
-
skórka otarta z 1 limonki ekologicznej, bez białych błonek
-
masła pokrojonego na kawałki110 g
-
mąki ryżowej Melvit240 g
-
sody oczyszczonej½ łyżeczki
-
jajko rozm. M1
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
137.5 kcal /
575.7 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
15.8 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Marchewkowe kulki energetyczne
15 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Kakaowo-orzechowe ciastka orkiszowe bez pieczenia
1 godz. 45 min
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
40 min
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 godz. 20 min
Ciasteczka owsiane z bananami
35 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Ciastka bretońskie (bez cukru)
1 godz.
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.
Ciastka owsiane z orzeszkami ziemnymi i czekoladą
1 godz. 30 min