Urządzenia i Akcesoria
Makaroniki migdałowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
20 porcji
Składniki
-
200 g migdałów, blanszowanych (patrz wariant)
-
150 g cukru
-
3 białka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
8.6 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
376.9 kJ /
90.1 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEKĄSKI
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Ciasto migdałowe z Santiago
1 godz. 30 min
Kokosanki
1 godz.
Rogaliki orzechowo-waniliowe
1 godz. 40 min
Migdały w polewie czekoladowo-kawowej
30 min
Masło daktylowe
15 min
Kruche ciasteczka cytrynowo-pistacjowe
1 godz. 55 min
Słodkie migdały w karmelu
20 min
Ciasteczka amaretti
1 godz. 10 min
Kruche ciasteczka z orzechami laskowymi (bezglutenowe)
1 godz. 20 min
Ciastka imbirowe z białą czekoladą
5 godz. 45 min
Ciastka na myślenie
45 min