Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g migdałów, blanszowanych (patrz wariant)
- 150 g cukru
- 3 białka
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 376.9 kJ / 90.1 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 8.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciasteczka ze skórek bananów
1 godz. 30 min
Suflety z sera koziego z sosem jogurtowym i porem
45min
Sól sezamowa (gomasio)
20min
Ciastka z czerwoną porzeczką
30min
Ciasteczka amaretti
1 godz. 10 min
Słodkie migdały w karmelu
20min
Cantuccini
1 godz. 15 min
Kartofelki marcepanowe
1 godz. 15 min
Ciasto migdałowe z Santiago
1 godz. 30 min
Kawowe bezy z ganaszem
2 godz. 15 min
Ciasteczka ślimaczki
2 godz.
Czekoladki z masłem orzechowym
1 godz. 10 min