
Urządzenia i Akcesoria
Żytnie chlebki z bananem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 sztuk
Składniki
-
banana pokrojonego na kawałki125 g
-
mleka160 g
-
miodu15 g
-
suchych drożdży1 łyżeczka
-
mąki żytniej plus dodatkowa ilość do oprószenia blach i blatu150 g
-
mąki chlebowej180 g
-
soli1 łyżeczka
-
maku10 - 15 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
256 kcal /
1070 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODPŁOMYKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bułeczki mleczne bez mąki
45 min
Słodka focaccia z jabłkami
1 godz. 45 min
Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)
1 godz.
Ciasto kalafiorowe
1 godz. 15 min
Aromatyczne bułeczki zakochanych
2 godz. 10 min
Fougasse - chleb francuski
2 godz.
Żytnie podpłomyki
2 godz. 10 min
Bajgle musli z masłem migdałowym
2 godz. 30 min
Gofry kukurydziane z salsą z awokado
1 godz.
Bułeczki jogurtowe
1 godz.
Mleczne bułeczki z żurawiną
3 godz. 5 min
Chleb z kaszą gryczaną
2 godz. 20 min