Urządzenia i Akcesoria
Kukurydziany biszkopt z owocami
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia tortownicy
-
115 g mąki kukurydzianej Melvit
-
70 g cukru
-
3 jajka rozm. L
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
½ łyżeczki proszku do pieczenia
-
150 g borówek amerykańskich
-
100 g malin, świeżych
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
49.4 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
547.2 kJ /
130.8 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sernik jogurtowy „Malinowa zebra” bez pieczenia
4 godz. 45 min
Bezglutenowe placki z jabłkami w aromatycznym syropie
1 godz. 25 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min
Bezglutenowe placuszki bananowe
25 min
Naleśniki kukurydziane z twarożkiem pomidorowym
50 min
Bezglutenowy spód do tarty
35 min
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
40 min
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 godz. 45 min
Magdalenki (bez glutenu)
1 godz.
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 godz. 30 min
Bezglutenowe owsiane placki na domowym napoju z orzeszków ziemnych
8 godz. 55 min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min