Urządzenia i Akcesoria
Domowe płatki śniadaniowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porcje
Składniki
-
110 g płatków owsianych bezglutenowych
-
30 g nasion chia
-
1 łyżka cukru trzcinowego
-
¼ łyżeczki soli morskiej
-
1 łyżka syropu klonowego
-
20 g oleju kokosowego
-
125 g napoju ryżowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
8.9 g
Kalorie
1918 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DLA ALERGIKÓW
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Musli
5 min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 godz. 40 min
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.
Batony energetyczne, pudding ryżowy na parze i sok marchewkowy
14 godz. 15 min
Chrupiąca granola
2 godz.
Budyń z quinoa, sos malinowy
2 godz.
Batony wiśniowo-cynamonowe z granolą
1 godz. 50 min
Granola podstawowa
1 godz. 45 min
Granola czekoladowa
1 godz. 15 min
Kisiel
10 min
Granola
1 godz. 40 min
Budyń czekoladowy
10 min