
Urządzenia i Akcesoria
Gorąca czekolada z imbirem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
cukru60 g
-
imbiru, suszonego, mielonego2 - 3 łyżeczki
-
skrobi ziemniaczanej20 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego20 g
-
mleka400 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu100 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na 2-3 cm kawałki50 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
310 kcal /
1297 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GORĄCA CZEKOLADA
10 Przepisów
Polska
Polska