Urządzenia i Akcesoria
Scotch eggs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
400 g d'eau
-
6 œufs
-
1 gousse d'ail
-
30 g d'échalotes
-
3 brins de persil frais
-
350 g de chair à saucisse
-
50 g de farine de blé
-
2 œufs battus
-
75 g de chapelure
-
huile de friture
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1477 kJ /
355.5 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Œuf cocotte aux asperges en brioche
4 godz.
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1 godz. 15 min
Curry de porc aux pommes de terre
1 godz. 15 min
Rougail aux chipolatas
50 min
La poutine
1 godz. 35 min
Mac and cheese à la menthe et aux petits pois
1 godz. 5 min
Sandwichs Monte Cristo
13 godz. 30 min
Travers de porc "spécial sauce"
1 godz. 40 min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1 godz. 45 min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 35 min
Ramen carbonara
25 min
Gratin au lard
2 godz. 25 min