Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 6 œufs
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes
- 3 brins de persil frais
- 350 g de chair à saucisse
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs battus
- 75 g de chapelure
- huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1477 kJ / 355.5 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken pot pie (Tourte au poulet)
2h 45min
Bœuf en croûte feuilletée à la moutarde
2h 40min
Croquettes de poisson
45 min
Tourte au bœuf et à la bière
1h 40min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1h 5 min
Focaccia à la saucisse
1h 40min
Bobotie (Gratin de bœuf)
50min
Burger de pomme de terre
45 min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1h 45min
Croquettes de camembert panées au sésame
30 min
Pommes de terre farcies au chorizo
50min
Pommes noisettes
1h 50min