Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 6 œufs
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes
- 3 brins de persil frais
- 350 g de chair à saucisse
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs battus
- 75 g de chapelure
- huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1477 kJ / 355.5 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1h 20min
Pain hérisson au pesto de tomates
16h
Pizza au munster, poitrine fumée, poulet et champignons
1h 35min
Burger de pomme de terre
45min
Pizza burger
1h 50min
Sandwichs Monte Cristo
13 Std. 30 Min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1 godz. 5 min
Focaccia à la saucisse
1 Std. 40 Min
Tourtes au porc et champignons
1 Std. 30 Min
Gratin au lard
2h 25min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35 Min
Pommes de terre farcies au chorizo
50 Min