Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pain de mie blanc
- 30 g de lait
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de filet de poisson cuit, grossièrement émietté
- 1 œuf
- 40 g de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 867 kJ / 204 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Empañadas
2h 15min
Nuggets de poulet aux légumes
35min
Brochettes de kefta
55 min
Boulettes de poulet au parmesan
1 Std. 15 Min
Chaussons au bœuf, petits pois et oignons nouveaux
1 Std. 10 Min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1 godz. 5 min
Croquettes de poisson pané
30min
Tortillas de blé et veau épicé
1 Std. 15 Min
Boulettes à la saucisse
50min
Acras de poulet
50min
Keftas grillées
45min
Pommes noisettes
1 Std. 50 Min