Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pain de mie blanc
- 30 g de lait
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de filet de poisson cuit, grossièrement émietté
- 1 œuf
- 40 g de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 867 kJ / 204 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Nuggets de poulet aux légumes
35 Min
Empañadas
2 godz. 15 min
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1h 15min
Raviolis frits au crabe
40min
Croquettes de poisson à la thaïe
30 Min
Bagels pizza
2 Std. 50 Min
Boulettes de poulet au parmesan
1h 15min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35 Min
Samoussas au colin
50 Min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 Min
Croquettes de poisson pané
30 Min