Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Vegetables
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
stale white bread torn in pieces50 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
garlic cloves3
-
carrots cut in pieces300 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
300 g butternut squash, diced (3 cm)pumpkin flesh diced (3 cm)300 g
-
onions sliced300 g
-
olive oil50 g
-
water50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sweet potatoes diced (2 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)100 g
-
100 g fresh spinach leavesSwiss chard thick stalks removed, sliced (3 cm)100 g
Béchamel Sauce
-
whole milk500 g
-
butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1435 kJ /
343 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min