Urządzenia i Akcesoria
Asian beef salad with peanut dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Miso marinade
-
peanut oil20 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
miso paste1 tsp
-
fish sauce20 g
-
sirloin steaks (approx. 400-500 g total - see Tips)2
Peanut dressing
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
peanut butter50 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine vinegar50 g
-
caster sugar20 g
Salad
-
boiling water500 g
-
frozen edamame beans (see Tips)200 g
-
carrots cut into matchsticks2
-
red capsicum cut into thin strips (5 mm)1
-
cucumber cut into ribbons1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
983.9 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
1802.5 kJ /
429.2 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut poached chicken salad
45 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Thai chicken wraps
40 min
Satay noodle salad
35 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Pork san choy bau
25 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.