Urządzenia i Akcesoria
Lamb Kibbeh
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
25 portions
Składniki
Kibbeh
-
brown onion cut into halves100 g
-
lamb mince600 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground fennel seeds1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste½ tsp
-
dried chilli flakes (optional)1 tsp
-
fine burghul160 g
-
water80 g
Filling
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)70 g
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
brown onion30 g
-
olive oil20 g
-
walnuts cut into pieces50 g
Green tahini
-
garlic clove1
-
lemon juice and zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith1
-
fresh mint leaves only (approx. 20 g)8 sprigs
-
tahini120 g
-
sea salt flakes to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
water80 g
Assembly
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
248.4 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
588 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
15min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Arancini
2h 10min
Jambalaya
35min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken pad thai
55min
Cevapcici
50min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Vindaloo pork
5h 10min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Lamb tikka with spicy eggplant
40min