Urządzenia i Akcesoria
Harissa lamb with green couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
hot water850 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
red onion cut into 12 wedges, segments separated150 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
lamb rump steak trimmed and cut into pieces ( 4 cm)500 - 600 g
-
harissa paste to taste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
Dutch carrots trimmed and cut into halves lengthways8 - 10
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices (5 mm)2
-
honey to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1398.8 mg
Białko
45.6 g
Kalorie
2578 kJ /
613.8 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chiang Mai noodles
25 min
Kimchi chicken
35 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Layered lamb curry
1 godz.
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Spiced lamb pie
40 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Quick massaman beef curry
40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min