Urządzenia i Akcesoria
Jerk chicken with pineapple slaw
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
Jerk spice-rubbed chicken
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds6
-
ground allspice2 tsp
-
garlic cloves6
-
habanero chillies trimmed (see Tips)1 - 2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
dried thyme1 tbsp
-
brown sugar80 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
soy sauce40 g
-
chicken Marylands flesh scored4
Pineapple slaw
-
white cabbage (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)½
-
fresh pineapple (approx. 250 g), peeled, cored and cut into pieces (4 cm)½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
lime juice20 g
-
salt½ tsp
-
honey1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
grapeseed oil (see Tips)20 g
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1709.5 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
3967.8 kJ /
944.7 kcal
Tłuszcz
64.3 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chiang Mai noodles
25 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Korean fried chicken
4 godz.
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Chicken jalfrezi
1 godz. 50 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Cucumber and mint raita
30 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.