Urządzenia i Akcesoria
Jerk chicken with pineapple slaw
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
Jerk spice-rubbed chicken
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds6
-
ground allspice2 tsp
-
garlic cloves6
-
habanero chillies trimmed (see Tips)1 - 2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
dried thyme1 tbsp
-
brown sugar80 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
soy sauce40 g
-
chicken Marylands flesh scored4
Pineapple slaw
-
white cabbage (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)½
-
fresh pineapple (approx. 250 g), peeled, cored and cut into pieces (4 cm)½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
lime juice20 g
-
salt½ tsp
-
honey1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
grapeseed oil (see Tips)20 g
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1709.5 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
3967.8 kJ /
944.7 kcal
Tłuszcz
64.3 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Goan prawn curry
25 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Cucumber and mint raita
30 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min