Urządzenia i Akcesoria
Open fish burgers
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Fish burgers
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks6 sprigs
-
firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
fish sauce1 tbsp
-
kecap manis1 tbsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
panko breadcrumbs100 g
-
plain flour2 tbsp
-
egg1
-
milk2 tbsp
Red cabbage salad
-
red cabbage finely shredded50 - 80 g
-
snow peas cut into thin slices6 - 8
-
cucumber deseeded and cut into thin slices¼
-
lime juice1 tbsp
-
fish sauce2 tsp
-
brown sugar2 tsp
Chilli mayo
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
hot chilli sauce to taste1 - 2 tbsp
Assembly
-
oil for frying1 - 2 tbsp
-
bread rolls cut into halves horizontally (see Tips)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1262 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
1715.3 kJ /
408.4 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
37.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut turmeric fish curry
40 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min