Urządzenia i Akcesoria
Open fish burgers
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Fish burgers
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks6 sprigs
-
firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
fish sauce1 tbsp
-
kecap manis1 tbsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
panko breadcrumbs100 g
-
plain flour2 tbsp
-
egg1
-
milk2 tbsp
Red cabbage salad
-
red cabbage finely shredded50 - 80 g
-
snow peas cut into thin slices6 - 8
-
cucumber deseeded and cut into thin slices¼
-
lime juice1 tbsp
-
fish sauce2 tsp
-
brown sugar2 tsp
Chilli mayo
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
hot chilli sauce to taste1 - 2 tbsp
Assembly
-
oil for frying1 - 2 tbsp
-
bread rolls cut into halves horizontally (see Tips)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1262 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
1715.3 kJ /
408.4 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
37.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Curry laksa
45 min
Chicken picadillo cups
40 min
Miso salmon broth
40 min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min