Urządzenia i Akcesoria
Chicken tikka masala
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Chicken tikka
-
skinless, boneless chicken thighs cut into cubes (3 cm)800 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
brown sugar1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
natural yoghurt100 g
Masala
-
ghee (see Tips)40 g
-
brown onions (approx. 180 g), cut into quarters1 - 2
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
cardamom pods (green)6
-
fenugreek seeds1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder (optional)1 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
tomato paste60 g
-
brown sugar1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
713.1 mg
Białko
27 g
Kalorie
1701.9 kJ /
405.2 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Tandoori chicken
45 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Lamb korma
4 godz.
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Chicken korma
45 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Beef madras
1 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min